Sunday, June 6, 2010

Intai-intai Zara



Dah lame tak memetik camera nih.Just for a come back Ade orang kate aku takde skill nak amik gambor, siap kate aku ni theoretical photographer jer.Takpe ah....pernilaian masing-masing,aku  takleh pakse.Aku amik gambar untuk aku,bukan untuk orang lain. Kat sebelah kiri bahagian "From My Flickr" tu semua photo yang aku amik dulu.Sebenarnya bnyk dah gmbr yg aku amik, dari zaman pakai kamera kokak samapailah ke DSLR.Tapi yang tak bestnye external HD aku buat hal.Abis semua gmbr-gmbr.Tengah slow-slow built up new portfolio sambil mencari jawapan nak settlekan problem HD aku tu....cess!

2 comments:

  1. kau tangkap gambar "dari hati" tak?? kah kah kah

    ReplyDelete
  2. aku tangkap gambar dari buku lali....heheheh

    ReplyDelete